Условия за ползване

1. Писмени материали във всички раздели в Електронното издание

Всички писмени материали във всички раздели, които са публикувани и под които е написан “Spisanieto.bg” или имената на друг автор, са притежание на екипа на “Spisanieto.bg” или на съответния външен за Spisanieto.bg автор, дал съгласието си те да бъдат публикувани и са само за лично ползване. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване на даден писмен материал от страна на Потребителя без изричното писмено съгласие на Spisanieto.bg или съответния Външен автор е строго забранено и се наказва съгласно законите на Република България. Използването или копирането на даден писмен материал е възможен единствено и само, ако е цитиран източника на информацията www.spisanieto.bg  Отговорност за нарушени интелектуални права не се носи от Spisanieto.bg или от съответния Външен автор.

2. Графично оформление на Електронното издание

Изграденото графично оформление на Електронното издание е интелектуална собственост на създалия го автор. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване на схема, скица, рисунка, диаграма, снимка, макет и всеки друг елемент от цялостното графично оформление на електронното издание от страна на Потребителя без изричното писмено съгласие на автора е строго забранено и се наказва съгласно законите на Република България. Отговорност за нарушени интелектуални права се носи от автора.

3. Форуми

Spisanieto.bg не носи отговорност за достоверността на информацията, публикувана във Форумите на Електронното издание.

4. Реклами и обяви

Spisanieto.bg не носи отговорност за достоверността на съдържанието на публикуваните в Електронното издание реклами и/или обяви. Отговорност за достоверността на публикувана реклама и/или обява се носи от рекламодателя и/или автора.

5. Промени в Условията за ползване

Spisanieto.bg запазва правото си да променя настоящите условия без предварително да предупреждава потребителите. Сигнали за каквито и да е нарушения на посочените по-горе условия за ползване се приемат на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.