Матраци Epicrest представят разточително удобство

Матраци Epicrest представят разточително удобство

Колекцията матраци Epicrest Ви пренеся в страната на неограничените възможности.

Вдъхновени от Америка и нейния свободен дух, в спалнята ще получите нежната прегръдка на ръчно изработените материи, мекотата на естествените тъкани и безупречно отношение към детайла в името на добрия, качествен, здравословен сън.

Mатраци Epicrest разгръщат гамата на американския дизайн в 4 модела, обединяващи най-добрите традиции отвъд океана – разточителна височина, опора на гърба и раменете, сатенено докосване и иновативна хибридна технология от 5 зони покет спринг пружини и уелнес усещане благодарение на мемори пяната.

detay8

Florida предоставя твърдо усещане за хора, които искат да си гарантират безупречна опора на гърба и кръста по време на съня. С височина 27 см., този матрак ще ви очарова с прецизна изработка и качество на материалите до фината бродерия на калъфа.

California Crown издига в култ съня със своите 32 см. височина. Матракът превръща спалнята в зона за почивка и релакс. Тялото ви ще се събужда отпочинало и ще се наслаждава на ортопедичната опора в зоната на раменете и гърба.

Изяществото е във всеки детайл в модела American dream. Поглезете сетивата си с докосването на сатена в дамаската и се пренесете в уюта на красивите сънища и заслужения релакс. Възползвайте се от най-доброто в американските традиции – удобството на системата Pocket Spring с 5 зони на опора, прегърнати нежно от комфортен слой мемори пяна.

Истинска звезда в колекцията, Grand America, ще надхвърли очакванията дори и на най-взискателните. Двойно по-добра опора с комбинацията от технологични елементи, ортопедично усещане в зоната на раменете и гърба, това легло ще свали от плещите ви умората и натрупаното напрежение и стрес от деня. Сънят ви няма да бъде нарушаван дори от невинното обръщане вечер, благодарение на системата Never Turn. Американският дизайн ще ви покори със своите 36 см. височина и безупречния избор на материи, които нежно докосват тялото ви докато вие потъвате блажено в страната на сънищата.

„За нас е естествено продължение да предложим на българския потребител още една възможност да се докосне до най-добрите технологии и иновации, идващи от Америка – каза Дани Иванова, търговски директор в Happy Dreams, официален представител на марката в страната. САЩ са най-големият пазар за матраци в света, за това и те именно налагат тенденциите на развитие и съчетанието на различните технологии. Epicrest ще отговори на търсенето на модерния градски човек да инвестира в своето здраве и качество на живот чрез съня. – допълни тя.

Колекцията Epicrest пренася в Европа традициите за безукорна ръчна изработка, безусловно внимание към детайла и незабравимата прегръдка на лукса с удобството. Специалното отношение при избора на материалите и финото майсторство при обработката е сравнимо само със създаване на произведение на изкуството.
Повече за моделите ще намерите на www.epicrest.happydreams-bg.com
Официален представител в България е Happy Dreams.