Благо скъса джоба, влезе да се излага за пари в Биг Брадър

Благо скъса джоба, влезе да се излага за пари в Биг Брадър

Футболистът Благо Георгиев яко го е закъсал, щом се е навил да се излага в Биг брадър. Не е ясно за колко пари футболната примадона ще драска по стените на къщата х*й, но той ще бъде следен изкъсо от силиконовото му гадже Златка. След като се разведе с рускинята Есмер, Благо останал без пукнат грош, мълви се из футболните среди. Застаряващата плеймейтка Златка го е приютила в апартамента си и сега Благо е готов да се прави на маймуна за някой и друг лев.
Въпреки това той е един от малкото симпатични участници в шоуто и определено ще предизвика зрителския интерес. Останалите участници са омръзнали отдавна на зрителите: от екрана ще се лее силикон, екстеншъни и простотия, обилно полети с алкохол. И малкото останали зрители ще трябва да търпят истерии и пиянски изцепки, ще трябва да гледат позавяхващи миски и чалга певици. Простотията няма край…Но винаги може да превключите канала, ако не искате да се облъчвате. А за тези, които все пак гледат шоуто, ето малко инфо:

Новите Съквартиранти се озоваха в напълно празна Къща, за чийто удобства ще трябва тепърва да се преборят.
Първа прага прекрачи Емануела, която помним от VIP Brother 2016. Фолк певицата заяви, че хората не приемат от завист жените, които се оправят сами и очаква в Къщата да има готини хора. Втора беше Златка Райкова. Плеймейтката заяви, че връзката и с Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя смята, че е независима и успешна жена. Скандалната ТВ водеща Албена Вулева беше третият Съквартирант. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и е приела Исляма. „Ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче“. Първият мъж в новото издание беше Станимир Гъмов, който заяви, че влиза отново, за да повтори грешките си от участието през 2015-а. Петият участник - Жени Калканджиева, определи себе си като работохоличка и сподели, че едно от големите й желания е да остане в историята. Гримьорът Цецо Андреев влезе под номер шест. „Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега“ се оказа мото на популярния гримьор, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто. Участничката в миналогодишния VIP Brother - Джулиана Гани беше седма. „Аз съм от момичетата, разбили стереотипа за „Мис плеймейт“. Влизам в шоуто с положително мислене и емоция“, сподели блондинката. Wosh МС помни участието си във VIP Brother 2014 като много забавно, а достигането до финала е било истинска изненада за самия него. Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски - преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother, когато го напуска доброволно на осмия ден. Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза отново в шоуто за позитивни емоции и
колоритни ситуации, каквито сам създаваше във формата преди години. Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя заяви, че влиза в Къщата не за слава, а за победа. „Преди три години разбрах, че хората харесват различните“, сподели тя. Дванадесети беше Стоян Роянов Я Я, който за първи път ще участва в шоуто. Той определя музиката си като „луда работа“. Влиза в Къщата заради предизвикателството. Под фаталния номер 13 беше бившият национал на България по футбол Благой Георгиев. Той заяви, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и поради тази причина влиза в Къщата за да победи.