Уеб сериалът „10 първи срещи“ разкрива правилата на перфектната среща

Уеб сериалът „10 първи срещи“ разкрива правилата на перфектната среща

Какви са най-честите заблуди за първите срещи?

Какво коства в днешно време да намериш своята половинка? Моделът и актриса Лина Роскин, позната от уеб тийн сериала „Следвай ме“, влиза в нова роля, в която героинята ѝ ще търси любовта в най-новия романтичен риалити уеб сериал у нас - „10 първи срещи“.
Уеб продукцията стартира на 21 март във Vbox7.com, a кои са героите в нея, разберете тук >>> http://bit.ly/2Hzq5A5
В „10 първи срещи“ ще видим Лина Роскин като младата, красива и успяла редакторка Теа, която може да се похвали с прекрасна кариера, вълнуващ живот и верни приятелки. Но това, в което никак не й върви е любовта.
Приятелките на Теа я описват като „малко претенциозна“ и смятат, че проблемът с връзките й далеч не се крие в мъжете, а в придирчивостта й. Затова те й предлагат да участва в малък експеримент – да направи 10 срещи с 10 различни момчета и да проверят дали по този начин тя ще успее да намери любовта.
Ако и след 10-те първи срещи Теа не успее да хареса някого, тогава тя трябва официално да си признае, че проблемът не е в мъжете, които среща, а в самата нея.
Дали Теа ще успее да намери своята половинка? Какви са правилата на идеалната първа среща и дали Теа ще обори мнението на най-добрите си приятелки за себе си? Разберете в „10 първи срещи“ от 21 март във Vbox7.com.
Гледайте „10 първи срещи“ всеки четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com. Още новини за сериала следете и във Facebook страницата на „10 първи срещи“.