Сблъсъкът на титаните - тази вечер в Hell’s Kitchen

Сблъсъкът на титаните - тази вечер в Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип ще влязат в най-оспорвания кулинарен дуел до момента.

Победителят от дуела ще избере на кой от двата отбора да стане капитан за решаващата вечерна резервация, а в края на епизода състезанието ще се раздели с още един участник.
Самият шеф Ангелов ще определи кулинарния дуел между Филип и Дани Спартак като „сблъсъка на титаните“. Двамата ще се впуснат в предизвикателство от три рунда – транжиране на прасе, кулинарен куиз и авторска рецепта на тема „съвременна балканска кухня“. Победителят от дуела ще има предимството да избере на кой от двата отбора да бъде капитан за предстоящата вечерна резервация.
Последната вечеря за седмицата ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България много специални гости – Люси Дяковска, Любо Ганев, музикантът Милен Кукушаров, актьорът от най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов и приятелката му Теа. Голямата изненада за професионалистите ще дойде от волейболиста, който ще поръча цялото меню на ресторанта, но ще има едно специално изискване – без зелени подправки.
Ще се справят ли отборите с изискванията на шеф Ангелов и звездните гости на вечерята? Кой отбор ще бъде по-добрият, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне „адската кухня“, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.
Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.