Ирина Папазова за "Ергенът": Това, което наблюдавам по БТВ, е тъжно

Това което наблюдавам по БТВ е тъжно, с малко изключения, за съжаление много малко, нивото е ….. Започвам сериозно да се притеснявам като мъжка майка!Малкият ми син, който е на 12 е в шок, залива се от смях, но не е смешно , не е! На мен пък, като жена с ниска самооценка и вечен стремеж за самоусъвършенстване , рязко ми се вдигна самочувствието

bTV удари дъното: Вкара почасова компаньонка в "Ергенът"

Габи е от град Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

gabi02

Това е визитката на една една от участничките в силно промотирания втори сезон на риалитито на bTV “Ергенът”. Оказва се, че въпросната “тунингована” дама е добре позната на аудиторията на сайта за поръчка на компаньонки alo.bg. Тя може да бъде поръчана почасово от сайта за различни сексуални удоволствия. Поздравяваме bTV да предостави ефирното си време на представител на най-древната професия!

Източник: https://www.prv.bg

Аурата - ключът към здравето на човека


 

Първа елиминация в топ 10 на хоби-готвачите в MasterChef

Тази неделя в кухнята на MasterChef предстоят първата елиминация в топ 10 на хоби-готвачите. Виолина и Неда, които се представиха най-зле на стрес теста миналата седмица няма да се включат в отборната битка. Те са първите сигурни участници в тази елиминация. Кои ще са останалите хоби-готвачи, които ще се присъединят към тях ще стане ясно след надпреварата между двата отбора, поведени отново от носителя на Master престилка Краси и имунизираният Митко.

Неделната вечер ще бъде изпълнена с много емоции за Chef Роу. В този драматичен епизод ще чуем дамата в журито да изрича думи като – „Ти искаш да ме отровиш, но не и днес!“, „Това е най-ужасното, гадно нещо, което съм яла в MasterChef. Какъв е този ужас, какъв е този кошмар?“; „Не искам никаква негативност, натоварвам се“ и други. Огнената дама ще стане обект на кулинарно внимание от страна на не кой да е, а на Добата. Твърдо решен да докаже какво може, анти – веганът ще приготви специално ястие в чест на Chef Роу. Ще успее ли да я впечатли и достатъчни ли ще се окажат неговите усилия, ще стане ясно в първия епизод от същинската надпревара в шоуто.

Отборната битка тази неделя ще бъде на щафетен принцип. В нея участниците ще трябва да си предават съществена информация за възложената задача за 30 секунди докато разменят местата си. Надпреварата ще започнат двамата капитани, а останалите играчи ще чакат отвън без да знаят какво ги очаква. Всеки участник се включва за 15 минути, а цялата битка ще продължи 60 минути. Задачата, пред която ще се изправят 8-те хоби готвачи е приготвянето на ястие от 3 компонента, което да се яде с ръце и да бъде поднесено на дъска или хартия, или и двете. Кой отбор ще победи и каква тактика ще приложат двамата капитани, ще стане ясно тази неделя от 20.00 часа.

Целта на този вид битка е участниците да се научат да работят в екип. В тази задача „най-важното е комуникацията и скоростта“ според Chef Роу. „Дори и нещо да е объркано от предишния участник трябва да се придържат към основната идея на капитана“ е формулата за успех в надпреварата според Chef Михалчев. „Трябва да доразвиват идеята на капитана, а не да започват наново“ допълва Chef Токев, според когото така участниците показват екипност.

След като резултатът от отборната битка стане ясен, 4-а души ще се присъединят към Виолина и Неда. Дали за първи път сред тях ще попадне Файчето, колко трудна ще бъде задачата, кои ще се представят по-добре мъжете или жените, ще успее ли отново режисьорката да се спаси, и в крайна сметка кой ще бъде първият участник от хоби-готвачите в топ 10, който ще напусне шоуто, зрителите ще видят на 11 октомври от 20.00 часа.

„Един за друг“ с грандиозен финал този уикенд

В края на седмицата зрителите на NOVA ще станат свидетели на забележителния финал на първия сезон на най-романтичното и позитивно риалити в българския телевизионен ефир – „Един за друг“.

COVID-19 отлага финала на MasterChef

Битката в любимото кулинарно шоу на България става все по-напрегната, а хоби-готвачите действат все по-твърдо в стремежа си да грабнат престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева.

Стратегия и жертвоготовност в „Един за друг“ този уикенд

Демонстрирайки сила, много съобразителност и грация, участниците ще трябва да защитят своите половинки в повече от екстремни ситуации тази събота и неделя от 20:00 ч. в „Един за друг“ по NOVA.

Магията на българската музика в "Гласът на България" на Великден

Божествени таланти и изключителни музикални битки ще зарадват феновете и журито на най-гледаното музикално шоу на Великден. На сцената на „Гласът на България“ празника ще посрещнат 14 участници, които ще се изправят един срещу друг във вокални битки.

Кристина Нгуен от MasterChef забила рапъра Павел с мусака

Кристина Нгуен от Червен бряг, която вчера се сбогува с мечтата си за титлата MasterChef на България, сподели емоциите на играта пред екипа на "Преди обед" по bTV.

Хоби-готвачите променят „детските кошмари“ в MasterChef

На 12 март в MasterChef от 21:00 часа по bTV първата отборна битка ще се превърне в борба за надмощие, а самообладанието ще е най-важното оръжие.

Кулагин съска срещу Цура от Койнаре

Като го няма Кулагин - дайте път на неговите бледи имитации!