Ивана, Тита и Неда Украден гвоздеят на “Пловдив Мези”

Ивана, Тита и Неда Украден гвоздеят на “Пловдив Мези”

Стенли & Фънки също ще забият на фестивала на балканската скара

 Европейската столица на културата Пловдив е следващият домакин на фестивала на балканската скара и хубавата музика - “Мези”. На една сцена от 5 юни до 9 юни ще пеят музикалните звезди Неда Украден, Ивана, Стенли и Тита. С комедийни скечове пък ще ни забавлява Красимир Радков.

Още първия ден на фестивала музикален тон ще даде сръбската изпълнителка Неда Украден, която много пъти е споделяла, че Пловдив е сред любимите й градове и с радост пее на това място, когато я поканят. Изявата й ще бъде подгрявана от колегите й от Rebus bend. На 6 юни сцената на “Пловдив Мези” ще завладее поп лолитката ни Тита, а освен нея с порция хитове ще нажежат страстите дует Енчев и Мариета. По пантофи ще пристигне Ивана, която както е известно живее в града под тепетата. В деня на изявата й (7 юни) с фолклорна програма ще зарадва публиката и Ивелина Колева. Рок адреналинът е запазен за феновете на 8 юни, когато сцената е за Стенли и Фънки, както и музикантите от Хоризонт. В последния ден от “Пловдив Мези”, освен музика ще има и много смях със скечовете на Краси Радков. Музикалното оформление ще е поверено на Виво Монтана.

Извън музикалните събития, в обедните часове ежедневно ще се провежда детска анимация. След 18 часа пък ще има игри с награди като “Час по родолюбие” и турнири по белот и табла. Сред атракциите тогава ще бъде и състезание по надяждане с кебапчета.