Миро забива на “Парк фест”

Миро забива на “Парк фест”

Поп звездата Миро и група “Остава”, начело с фронтменът им Свилен Ноев, ще излязат на една сцена. Поводът е завръщането на култовия “Парк фест”. Събитието е с нови дати заради метеорологичните условия, като мястото остава същото – парк “Студентски” в столичния Студентски град. На 16 юни музикалната листа започва с Борис Солтарийски, на 17 юни се включват Били Хлапето и Демо, а в последните два фестивални дни са съответно Миро (18.06) и група “Остава” (19.06).

“Парк Фест” се провежда за трети пореден път, като столичани вече го разпознават като един от обичани формати в София. Четиридневното събитие е отново с вход свободен. Предвидени са разнообразни целодневни програма, както на сцената на феста, така и в обособените арт и спортна зони. Най-големият пътуващ лунапарк ще предложи виенско колело, вдигащи адреналина паратропери и забавни активности за цялото семейство.

Ценителите на ръчно изработените изделия ще се срещнат с някои от най-добрите български автори. И в това издание на „Парк Фест“ ще се проведат традиционните безплатни тренировки на открито по бейзбол. За посетителите, които ще вземат участие в забавните игри, са предвидени и награди.