Бременната Марина Драгомирецкая и Din-Yo заформиха дует

Бременната Марина Драгомирецкая и Din-Yo заформиха дует

Преди да се роди живот се ражда песен - обявиха новия си проект изпълнителите Пореден музикален дует реализираха джаз певицата Марина Драгомирецкая и изпълнителя Din-Yo. Този път срещата им в студиото е още по-емоционална, тъй като нежната половинка в проекта е в деветия месец на бременността си. Преди да се роди живот се ражда песен - анонсират още по-вълнуващо изпълнението си музикантите, които обаче не са двойка и в живота, а само приятели.

Броени дни преди вокалистката да роди първото си дете, тя дава нов живот на песента на Din-Yo – “Времето не спира“, чийто видеоклип излезе преди месеци. В този контекст със сигурност времето няма как тепърва да спре, а дава нови измерения на музиката, смятат изпълнителите. Din-Yo и Марина, която всъщност е сестрата на шоумена и тв водещ Део са приятели от години и това не е първата им музикална спойка.

Меломаните вече познават проектите им „Петък вечер“ и „Куче и котка“, а във "Всеки миг" се включва и самия Део. Самата Драгомирецкая пък е позната на публиката и с участията си в мюзикълите "Мама мия", "Чикаго", "Аладин" и "Грозното пате". Акустичното издание на "Времето не спира" също се сдоби с видео, което е реализирано по време на записите им в студиото от Димитър Бакърджиев--Shorty Shot.

В режисьорското проектиране нищо не е поставено там, където не му е мястото – тоест лишени сме от познатата бутафория на нашумелите напоследък акустични изпълнения и вниманието не бива отнесено в никакъв случай в друга атмосфера, освен вокалната. "Времето не спира" е по музика на Бате Пешо и аранжимент на Самуел Ефтимов, а официалният видеоклип е дело на Диляна Данева.