НиЛо трие бръчки с тузарска козметика

НиЛо трие бръчки с тузарска козметика

Застаряващата плеймейтка НиЛо налази откриването на изискан бюти бутик, предлагащ най-първокласната световна козметика в условията на уникален лукс.

На 14 март Ромина Андонова, Евгения Калканджиева, Ирина Папазова, Николета Лозанова, Сантра, Евгения и Ваня Джаферович бяха специални гости по повод откриването на бутика и се потопиха в атмосферата на Delirium.
Инфлуенсъри, блогъри, знаменитости, журналисти и най-влиятелните личности в София посетиха Delirium Exclusive Boutique, за да станат част от единствено по рода си събитие, организирано за откриването на изискания бюти бутик.
Всички гости получиха възможност да се запознаят с луксозните услуги, предлагани от експертите и консултантите на марката в тридневно събитие, превърнало се в една от най-обсъжданите теми в столичния хайлайф.
Шампанско, ягоди и шоколадови трюфели на фона на фантастичните музикални изпълнения на Destiny Quartet завършиха уникалното преживяване за поканените на откриването.
DELIRIUM Boutique предлага ексклузивно и за пръв път в София най-реномираните и първокласни световни козметични брандове като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Prada, Bobbi Brown, ByKilian, Salvatore Ferragamo Exclusives, Confidential by Carolina Herrera и много други, както и класически високотехнологични марки като Estee Lauder и La Prairie, при това – в луксозна обстановка, провокираща всички сетива.
Новият бюти бутик не просто продава премиум козметика, но и глези клиентите си с неповторим и забележителен подход.
Гостите на откриването имаха възможност да разгледат модерния интериорен дизайн на магазина, предлагащ единствена по рода си връзка както с продуктите, така и с всеки един от представените брандове, и да усетят как тази изключителната комбинация създава съблазнително и привлекателно преживяване, апелиращо към всеки.