Родни звезди крият белези с гел

Родни звезди крият белези с гел

Родните звезди говорят за белезите на живота   Белезите от операции, травми, изгаряния, както и други нарушения на целостта на кожатаса повод за притеснения у много хора. Те не подминават и популярните личности,които разкриват как са успели да заличат своя белег в името на суетата си.Понякога белезите се превръщат в сериозен естетичен проблем, водещ до понижаване насамочувствието и качеството им на живот, но добрата новина е, че има начин дазаличат тези несъвършенства и то без оперативен начин.

За своя успех в начинанието разказва златното момиче Цвети Найденова. "Kaто човек, който винаги е тренирал ми се е случвало да падна, да получа травма при удар и да се нараня, а като спортистка повярвайте ми се е случвало често. Искам да споделя, какво ме спасява в такива моменти, а именно гелчето противбелези на Kelo-Cote, което е много подходящо и за белези след операция илиизгаряне. Превенцията никога не е излишна", споделя грациозната Цвети.Съществуватразлични методи за премахване на белези – пластични операции, лазернипроцедури, инжектиране на колаген, лекарствени продукти, но Kelo-Cote eпатентован, 100% силиконов гел, с доказана ефективност за третиране и превенцияна хипертрофични белези и келоиди.

krem

Той е подходящ за чувствителна кожа, дори ипри деца. Бързо изсъхва – не оставя следи по дрехите и предпазва белега 24часа. Успокоява дразненето на тъканите, подобрява хидратацията и еластичносттана белега. Намалява сърбежа и зачервяването. Омекотява и изравнява белега.Превръща се в защитен филм, който предпазва от негативни фактори на околнатасреда, които затрудняват оздравителните процеси. 

Бившататв водеща Ева Веселинова, която неотдавна стана майка на близнаци има своятаинтересна история със своят белег от секцио."Знаете ли, че белегът ми от секциото е под формата на усмивка? Може би, защото оттам се появиха двете ми слънчица и донесоха в живота ни истинското щастие. Не бих избрала да го няма за нищо на света. Предпочитам обаче тази усмивка да енежна и ненатрапчива. Затова я третирам със силиконовия гел за белези@kelocote_bg, който намалява зачервяванията, изравнява, заглажда и омекотяваповдигнатите белези. Плюс това е прозрачен, без аромат и не оставя следи подрехите ми", споделя чаровната блондинка. Моделът Теди Велинова също е сред известните личности намерили формулата за справяне с белезите.

"Няма да крия, винаги съм се притеснявала от корема си.... две деца...родени със секцио....въпреки невероятната коремна пластика направена отд-р Ангел Енчев, въпреки тренировките и ежедневните ми усилия да се храня правилно. Предполагам, че много жени имат същите притеснения. Kelo-Cote помагаза изглаждането и изравняването на белезите от изгаряния, секцио, пластична иестетична хирургия", споделя доволната Теди.Жените не са единствените потърпевши. И актьорът Ивайло Захариев споделя, че благодарение на този продукт е заличил своя "опасен белег". "С него се сдобих по време на една екшън сцена, а благодарение на гела мога да го премахна по естествен начин", доволен е актьорът от "Под прикритие".