Никол Кидман опъна бръчки, втрещи с подуто лице

Никол Кидман опъна бръчки, втрещи с подуто лице

Седмица след раздаването на "Оскарите," Никол Кидман втрещи феновете си с подуто лице.

49-годишната звезда показа новата си визия на Goldene Kamera Awards в Германия.

Феновете й обаче са разочаровани, тъй като Кидман е направо неузнаваема. Лицето й е безизразно, подуто и ясно си личи, че актрисата е ползвала услугите на хирурзите.
Снимка 283245

Звездата не крие, че използва ботокс, за да се бори с времето. Сега обаче се наложило Никол да легне под ножа, за да заличи бръчките си.

Преди години лифтингът на колежката на Никол Кидман - Рене Зелуегър предизвика лавина от коментари в медиите по цял свят. Отвсякъде се изсипаха критики и подигравки с новото "лице" на актрисата.

Въпреки твърденията на Рене, че имиджът й е продукт на "по-здравословния и щастлив живот, който води в момента", наричайки "глупости" слуховете, че се е подложила на серия от пластични операции, експертите не само че не й повярваха, но дори посочиха интервенциите, на които се е подложила.

Всички бяха единодушни, че тя си е направила цялостен лифтинг и си е инжектирала ботокс, д-р Тод Шлифстейн дори заподозря, че е променила и формата на очите си, за да се стигне до този тъжен резултат - неестествено подпухнало и опънато лице./lifestyle.bg