Кевин Костнър налази Дарина Павлова

Кевин Костнър налази Дарина Павлова

Бизнесдамата Дарина Павло-ва разведе из палата си в Рим самия Кевин Костнър.

Актьорът от „Танцуващият с вълци” се докосна и до така любимите обувки на българката. Именно пред гардероба с чепиците й двамата се снимаха за спомен.Снимката се появи директно в профила на нашенката във Facebook, където тя написа:

”Кевин Костнър, аз и обувките ми... за какво друго едно момиче може да мечтае в живота си! Благодаря ти, Кевин, за това, че беше мой гост. Благодаря ти, че си фантастичен режисьор, и просто продължавай да правиш това, което правиш най-добре – филми!”На по-късен етап от профила й в социалната мрежа става ясно, че Костнър е бил при Дарина заедно с дъщеря си Лили. Павлова е увековечила и тази подробност пред фотообектива. Българ-ката не пропусна да похвали младата дама за безупречния й стил. „Тя не е ли сладка, елегантна и красива?”, пише мадам Мулти във Facebook.

От коментарите под снимката се разбира, че г-ца Костнър е в петроленозелена рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб.Дарина и Кевин не се срещат за първи път. Те се видяха и на партито, което бизнесдамата даде в качеството си на почетен президент на Световния клуб на приятелите на Иския. Иския е малък средиземноморски остров, известен с филмовия си фестивал. Костнър се очаква да пристигне и у нас догодина. Той ще вземе участие в снимките на екшън поредицата ”Непобедимите 4”.