Топ 5 на изтрещелите брадъри

Топ 5 на изтрещелите брадъри

Всяка година в Големият брат има по една странна птица.

Този път Луна води класацията. BIG5.BG реши да ви покаже най- изтрещелите брадъри досега.

Митьо Пищова

Чичо Митко участваше в първия сезон на ВИП Брадър. Тогава той изуми зрителите с неадекватното си поведение в Къщата. Пищова е известен със страстта си към засуканите манекенки и джакузитата. Но за съжаление вече никой не му вярва, че е минал над 4000 жени. Преди месеци Пищова претърпя пълна промяна и се стопи с 66 кила. "Пищова твърди, че се е върнал буквално от оня свят след 8 месеца по болници, на памперси и в инвалидна количка. Патилата му започнали след операция на менискус на десния крак в клиника във Варна. Сега обае бившият брадър го е закъсал финансово и повечето му приятели са му обърнали гръб

Радо Прашката

Макар сюжетът във втория сезон на шоуто да се въртеше около любовта на Миро, Елена и Мъро, не остана незабелязан и странният индивид, който влезе в къщата само по изрязани слипове. Радослав Стоянов от Петрич изгуби багажа си по време на мисия още в началото на шоуто и така си спечели прозвището Радо Прашката, с което се подвизава в медиите и до днес. Радо е известен със страстта си да задоволява секс мераците на зажаднели за ласки лелки срещу скромни суми.

Недялко

Недялко Лазаров също ще остане в историята на шоуто у нас като един от най-изтрещелите участници. Недялко е певец, бизнесмен и телевизионен водещ. В анкетната си карта преди началото на шоуто той се описва: „Янат, има голям яват, защо пропуснах първия „В.В.“ А и всички хора, които ме познават ми казват, че съм само за „В.В.“ Е ....!!! Различен, нестандартен, по свой начин оригинален, само така ниама да изгубия собственния си ЧАР! От очите ми, от действията и активноста ми в мисиите, трябва да се „чете“ искренност , а не театър!!“ Неговият хит „У бре, Недялко, мале ле...“ се превърна в своеобразен химн на родния му Ямбол.

Панайот

Един от най-култовите участници в сезоните на "Биг Брадър" - Панайот от Гълъбово или просто известен като Пацо, изтрещя в Къщата и поведе хорото на фрийковете в ралитито. След шоуто обаче славата му нарасна и той даже си води дневник на мацките, минали през кревата му. Девойките в списъка на Панайот наброявали 584. Схемата на риалити звездата била следната: първо зарибявал набелязаната цел в социалната мрежа, след което определял среща, на която директно заявявал, че не иска нищо повече от секс. “Не мога да се оплача, винаги има такива, които се съгласяват. Е, получавал съм и доста откази. Съотношението е 10/1 – предлагам на 10, съгласява се една, но на мен и това ми стига”, разказвал Панайот методите си на свалка.

Пацо Анатемата

Популярният с виковете си "Анатема" от шоуто "Биг Брадър" Пламен Върбанов се пробва да стане общински съветник през 2007г. Пламен Върбанов бе съквартирант в "Биг Брадър 3" заедно с тризначките, Панайот и Пеньо. Той бродеше с Библията, но издържа в къщата само 8 дни и напусна шоуто по собствено желание.