Лъжата за COVID -19:В САЩ притискат лекари да водят смъртност заради вируса

В Калифорния, САЩ, лекарите Дан Ериксън и Артин Масихи дават брифинг, на който изнасят скандални факти за COVID-19 и преиграния цирк с „пандемията“.

Телевизията 23ABC News записва брифинга с двамата лекари, а първата част от него, качена във видеоклип в YouTube, достига над 5,46 милиона гледания.

USA Д-Р ЕРИКСОН: „ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!“. YOUTUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/Видеоклипът обаче скандално и без никакви обяснения е свален от YouTube, очевадно за да не се чуе истината за лъжите около COVID-19, а телевизията поискала обяснение защо клипът е свален, не получава отговор.

Какво накратко представлява ВИДЕОТО – в него двамата говорят за това колко всъщност опасен е коронавирусът и дали няма да се стигне до прекалено драконовски мерки за прекалено дълго време, което да доведе до по-страшни косвени (вторични) последици както за здравето на американците, така и за живота им като цяло. От казаното от тях излиза, че той е доста заразен, но (засега) смъртността не изглежда толкова голяма. Конкретни статистически твърдения от страна на лекарите – на база екстраполация от собствената им база данни в един окръг (окръг Кърн), те заключват, че 12% от калифорнийците са се сблъскали с вируса, смъртността е 0,1% и като цяло не се различава с много където и да погледнеш по света (Испания, Швеция, Норвегия) на база екстраполация - т.е. колко са заразените хора в действителност. Двамата смятат и, че главният инфекционист на САЩ д-р Антъни Фаучи е бил прав за смъртността на COVID-19 в началото на разгара на епидемията и за наложените мерки – заради явно непознат вирус, чийто ефект е неизвестен, но сега, на база натрупани данни, това следва да се преосмисли сериозно – защото колкото повече време минава, толкова повече данни и съответно знание се натрупват. И още съждения: Имунната система се изгражда чрез излагането ѝ на бактерии и вируси. Още бебетата, които си играят, пипат всичко и си лапат ръцете- така те влизат в досег с вируси и бактерии, оформят комплекс от антитела - така се изгражда здравата имунна система. Това е базисна имунология. Когато затвориш хора вкъщи, кажеш им да чистят всичко и да носят маски, ти ще убиеш 99% от вирусите и бактериите, включително "приятелите" на твоята имунна система. Имунната система се развива чрез ежедневен обмен с вируси и бактерии. Затвориш ли хората за няколко месеца, имунната им система ще се срине, казват лекарите. И вярват, че с течение на времето коронавирусът ще се адаптира повече към хората и смъртността ще намалее още.

Източник:© Actualno.com, afera.bg