Дъното! Рут Колева се гаври с костите на жертви от Априлското въстание

Дъното! Рут Колева се гаври с костите на жертви от Априлското въстание

Разгневени историци скочиха на певицата Рут Колева заради последната ѝ фотосесия, заснета да позира стъпила върху мраморния саркофаг, положен в чест на героите от Априлското въстание в Перущица. Снимката е от паметника на Трите поколения в гр. Перущица, част от мемориален комплекс и църква в града, в които се помещава костница с останките на герои от въстанието.
От серията снимки се вижда как тя е по мрежест черен чорапогащник, който е по-подходящ за еротична или направо порнофотосесия. На един от кадрите тя дори е гола, заснета в гръб. Много татуировки, червено червило и черни слънчеви очила са само част от запазената марка на певицата.

„Винаги е била скандална и провокативна, но този път си спечели дори моето отвращение, колкото и широкоскроена да съм. Има граници, които човек не бива да преминава. Определено моралът ѝ куца“, пише Костадин Пеев във фейсбук по темата.

„Успя да разлаеш кучетата. Още едно време, когато те гледах в едно риалити ми стана ясно, че не си стока. Тогава беше малка и говореше, че си бременна и ще правиш аборт. Не струваш, момиче“, коментира жена с името Соня Андреева отново във фейсбук.
Един от разгневените от фотосесията е и историкът Кристиян Шкварек, който е част от партията на европейските консерватори и реформисти.

В дълъг пост той изразява своите виждания по темата и определя случката с Рут Колева като недопустима. Шкварек споменава и факта, че певицата е изтъкната гей активистка, фемонистка и лице на новата демокрация.

Източник: https://tvmedia.bg/