Борислав Иванов, който нападна Борис Бонев, подаде оставка от СОС

Борислав Иванов, който нападна Борис Бонев, подаде оставка от СОС

Получих поисканата от мен оставка на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов, съобщи чрез Фейсбук профила си председателят на СОС Георги Георгиев.

Всичко започна в сряда, когато „Възраждане“, начело с техния лидер и колегата Борислав Иванов откриха кампанията си за местните избори пред сградата на общината с протест и поредни опити за сваляне на знамето на Украйна. С протест започнаха кампанията си за местния вот и „Спаси София“, начело с Борис Бонев, които пък използваха димки. За съжаление, явно тепърва ще сме свидетели на такова поведение от двете политически формации, пише Георгиев.

Той припомня, че веднага след акциите на Борислав Иванов, е внесъл доклад с искане за неговата оставка като заместник-председател на Столичния общински съвет, но и като председател на Комисията по обществен ред и сигурност.

На 27 октомври очаквам този казус да приключи в залата на съвета, където всъщност трябва да намираме решения на важните за софиянци въпроси, а не да превръщаме общинския съвет в заложник на трагикомични предизборни сцени на кандидати за спасители на София. София може и заслужава повече, казва Георгиев.

Източник: БНТ

Аурата - ключът към здравето на човека