„България Еър“ отбеляза 3 март на борда с изненада за своите пътници

„България Еър“ отбеляза 3 март на борда с изненада за своите пътници

По повод един от най-важните български празници – Денят на освобождението на България от властта на Османската империя, националният превозвач „България Еър“ направи специален жест към своите пътници. Всички пътуващи на борда на авиокомпанията на 3 март получиха като подарък ваучери за -50% отстъпка при резервация на следващ директен полет до мечтаната от тях дестинация по редовните линии на „България Еър“.

Пасажерите на националния превозвач могат да се възползват от своите ваучери за самолетни билети до края на 2023 година. Те важат както за вътрешни, така и за международни дестинации, като пътуването трябва да се осъществи до 1 година от датата на закупуването на билета. Късметлиите, които ще се възползват от тази изненада, имат право сами да изберат дали искат да пътуват в бизнес или икономична класа.

Това е поредният комплимент на „България Еър“ към своите пътници. На 1 март, по повод Баба Марта, авиокомпанията подари на всички пасажери на борда на самолетите си красиви мартенички, с бели и червени преплетени конци и мънисто с българското знаме.

Националният превозвач уважава българските празници и с жестовете си към своите пътници изразява благодарността си за тяхното доверие при избора им за полет. Чрез своите инициативи, „България Еър“ дава възможност на чуждестранните си пасажери да се докоснат до българската националност и култура, което е и част от мисията на авиокомпанията като национален авиопревозвач.

Как да активизираме аурата си в периоди на стрес