Костадинов: Не за първи път съм преследван заради това, че казвам истината

Костадинов: Не за първи път съм преследван заради това, че казвам истината

Вчера бях на дело. Вече четвърта година съм обвиняем по следните две обвинения - че съм говорил срещу т.нар. антиепидемични мерки на правителството и че съм казал, че от Държавния резерв липсват 27 тона сирене и кашкавал.
⚖️ По време на поредното съдебно заседание вчера за пореден път потвърдих думите си. Мерките бяха вредни и ако решат отново да ги въведат, отново и отново ще го повтарям и ще се боря срещу тях. По второто обвинение стана ясно, след разпита на бившия шеф на резерва, че всъщност има липси не на 27 тона, а на още 449 тона сирене и кашкавал. Според думите на бившия началник това били "малки липси".
👩‍⚖️ Та по това дело съм обвиняем вече четвърта година. Впрочем вчера представител на прокуратурата не се яви. ❓ Смятах да му задавам въпроси в и извън залата, защото имаше медии. Само че смелата прокуратура, която ме обвинява за това, че казвам истината, нямаше толкова смелост да се яви.
🔔🔔🔔
Уважаеми сънародници, не за първи път съм преследван и гонен заради това, че казвам истината. Това нито ще ме спре, нито ще ме разколебае.
✊ Напротив, само ме мотивира и стимулира още повече. Враговете на България и на Възраждане така и не разбраха, че ние нито се предаваме, нито се продаваме. ✊ Ще се бием и ще се борим с врага навсякъде, където го срещнем, докато не победим!
✊ И ще победим