Как да активизираме аурата си в периоди на стрес

Как да активизираме аурата си в периоди на стрес

BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата (2) в периоди на стрес, в среда на електро-магнитни излъчвания, магнитна активност от слънцето и земята, статичното електричество (1). Предотвратява подтискането на по-слабите енергийни полета от по-силните.

BiostimN помага при есенциална хипертония, захарен диабет (инсулинонезависим тип), функционални смущения, като: главоболие, сърцебиене, сърдечна невроза, обща отпадналост, тревожност и смущения с неизяснена причина.

BiostimN предотвратява потискането на слабите биополета от по-силните.

BiostimN премахва умората.

BiostimN помага за преодоляване на кошмари и страхове.

BiostimN засилва концентрацията, мотивацията и желанието за постигане на цели.

aura dis

aura fix

Кога BiostimN работи най-добре?

BiostimN може да бъде използван  при слабост или при стрес. Компенсира промяната на нивата на човешкото енергийно поле в резултат от неблагоприятно, обикновено неусетно въздействие.

BiostimN може да се носи 12 часа през деня, а при нужда и през нощта. Ако чувствате необходимост, можете да използвате BiostimN денонощно.

Колко време е необходимо, за да се усети ефекта от BiostimN?

Обикновено са достатъчни около 30 минути. В някои случаи може да е необходим цял ден. Много рядко, клиенти съобщават за положителен ефект след месец.

Възможно ли е да не се чувства нищо през времето, когато BiostimN оказва положителното си въздействие?

Да, BiostimN  работи срещу външни негативни влияния, като може да не се усеща неговото действие.

Чувства ли се дискомфорт, когато BiostimN се използва за първи път?

Да, възможно е да се усети лек дискомфорт. Ако това се случи, моля, от време на време отстранявайте BiostimN за периоди от 30 минути, докато приемете неговото присъствие.

Какво да правя, ако не се чувствам добре, когато нося и използвам  BiostimN?

Само го отстранете. Действието му ще се прекрати незабавно. Това е едно от забележителните му качества.

Губи ли свойствата си BiostimN с течение на времето?

Зависи от колебанията на вашата аура. Когато се използва непрекъснато, среднo ефективността на BiostimN трае от 4 до 6 седмици, от началото. Контактът с вода намалява силата му на действие.

Как да разбера кога трябва да заменя своя BiostimN?

Ако сте използвали BiostimN от 4 до 6 седмици и усетите промени като спад на вашето настроение или общото физическо състояние, това най-вероятно означава, че свойствата на BiostimN са отслабнали и е време да подмените своята капсула.

grafika deistvie

Чудодеен лек ли е BiostimN?

BiostimN не може да лекува болести на тялото и органите, нито да обръща хода на злокачествените процеси в клетките. Той помага на вашата аура, коригира смущения в съня и изпълва организма ви с енергия в много отношения. Изследванията показват впечатляващи резултати, когато BiostimN се използва с превантивна цел, правилно и със специално отношение от притежателя.

Има ли мистични свойства BiostimN?

Много хора използвали BiostimN са убедени, че неговите свойства са мистични. Това е радостно, понеже означава, че BiostimN  наистина работи! Днес тайнствената завеса, свързана с трансцеденталната човешка аура се повдига, за да остава все по-малко място за съмнение в единството на тяло и дух.