Mентор от JQA Academy е номиниран за "QA of the Year Award 2023"

С гордост съобщаваме, че нашият ментор Здравко Зафиров е един от тримата номинирани за "QA of the Year Award 2023" в анкетата, организирана от QA: Challenge Accepted! 🎉
Здравко не е просто изявен QA инженер с десетилетен опит в индустрията. Той е лектор и наставник, който редовно споделя своя опит и експертиза с другите, участвайки в различни форуми и активно обсъждайки актуални теми в областта на QA.
Неговото менторство в JQA Academy има огромно влияние върху професионалния път на много хора. С наставничеството и личния си пример Здравко изиграва ключова роля във формирането на успешни професионалисти в индустрията.
🎉Сега идва моментът, в който можем да възнаградим Здравко и да му изразим признанието си към него.
🎉Моля, отделете малко време, за да гласувате за Здравко Зафиров чрез следния линк: http://bit.ly/QAChallengeAccepted-ZdravkoZafirov
JQA - Junior Quality Assurance
——————————————————————-
JQA Academy – Острилка за проактивни!
💻 Повече информация за нашите обучения можете да откриете в коментарите 👇
.
.
#qa #qacourse #qualityassurance #qualityassuranceteam #softwaretesters #tester #softwaretestingcompany #it #computerscience #computers #computerprogramming #computerengineer #computerworld #computertech #computertechnology #computerknowledge #computerwork #bulgaria #sofia #new #newwork #manual #automation #testing #testcase #begginer

 

AUTOMATION PRACTICE

Здравко Зафиров

Професионалния си опит като QA, натрупах за над 10 години в частния сектор и държавната администрация. Любител съм на различни спортове, море, туризъм - в различни форми и съм доброволец в редица кампании и инициативи. Имам опит с различни типове и техники на тестване на уеб системи, мобилни апликации, REST и SOAP сървиси, back-end, бази от данни, cloud технологии, процеси за разработка на софтуер и автоматизация, който опит се радвам да споделям.

 

KINK ще подгрее зрелищното шоу на THE CHEMICAL BROTHERS

На 31 август в зала Арена София ще се насладим на мащабното музикално и визуално пътешествие на майсторите на биг бийта The Chemical Brothers, превърнало се в тяхна отличителна марка и истинско събитие за феновете по целия свят.

Преди енергизиращото шоу на The Chemical Brothers, което ще включва култови хитове като „Hey Boy, Hey Girl“, „Galvanize“ и част от новата им продукция, публиката в София ще се наслади на още един емблематичен артист от света на електронната музика – KINK. Най-успешният български диджей и продуцент ще подгрее меломаните със специален лайв сет. Откакто работата му привлича международно внимание около 2008 г., той е неизменна част от клубния и фестивален живот по света, както и от класацията на престижната платформа Resident Advisor. В нея не друг, а феновете отсяват най-добрите 40 електронни музиканти, отличаващи се със запомнящи се партита и авторска електронна музика на живо. След като се изкачва все по-нагоре, през 2015 г. той е и абсолютният фаворит на меломаните. Преди броени дни KINK отново покори Ибиса, а преди да го чуем в София, го очакват още участие на небезизвестната поредица партита Elrow – в Малага, както и гостувания в Германия, Обединеното кралство и Франция.

Малко след мащабния концерт на The Chemical Brothers у нас, на 8 септември, излиза и десетият студиен албум на пионерите на електронната музика. Месец след като посетят София, те също ще се насочат към култовата Ибиса – за едно от закриващите партита за сезона. Носителите на 6 награди „Грами“ Том Роуландс и Ед Сайъмънс творят със същата наелектризираща енергия, която се излъчва и от тяхната музика. Неслучайно The Chemical Brothers продължават да са сред най-обичаните майстори на електронната сцена 28 години след издаването на дебютната им продукция, а изпипаното им във всеки детайл шоу се превръща в незабравимо изживяване за всички сетива.

Зашеметяващата лятна вечер с The Chemical Brothers LIVE, включваща култовите им хитове като „Galvanize“, „Hey Boy Hey Girl”, парчета от новия албум, 3D светлинно шоу и спиращи дъха светлинни ефекти, предстои в зала Арена София (бивша Армеец) на 31.08, като част от Breeze Sofia 2023. Капацитетът на залата ще бъде ограничен и само 8 000 души ще имат възможност да се насладят на продукцията.

Организатори са BPM Events, а билети можете да намерите на bilet.bg и в мрежата на Eventim.

Очаквайте още вълнуващи новини за Breeze Sofia 2023 и следете събитието тук: https://www.facebook.com/events/1616826368826310

JQA Academy: Как да се справите успешно на интервю за QA позиция?

Интервю за работа за QA позиция? JQA Academy има отговорите за Вас! 🔍
Знаете ли кои са най-често задаваните въпроси по време на интервю за работа за QA позиция? Екипът на JQA Academy е напълно наясно и цели да Ви помогне да бъдете максимално подготвени, когато този момент настъпи! Вижте отговорите на 5 от най-често задаваните въпроси по време на интервю:
📌 1. Какви са основните принципи и методи в QA?
📌 2. Какви инструменти и технологии сте използвали за тестване на софтуер?
📌 3. Как бихте тествали сложна функционалност или нова функция в приложение?
📌 4. Как ръководите процеса на дефектност и откриване на грешки в софтуера?
📌 5. Как бихте се справили със спешни и критични проблеми в продукта преди неговото пускане в продукционна среда?
Не се притеснявайте, ако нямате отговорите все още. JQA Academy предлага обучения и знания, които Ви помагат да избегнете неудобния сблъсък с интервюиращите. Запишете се още сега и се подгответе за успешната си кариера като QA специалист! 💼💻
💻Повече информация за нашите обучения, можете да откриете тук:
👉 https://jqa-academy.com/courses/
👉 0️⃣8️⃣9️⃣5️⃣9️⃣3️⃣0️⃣6️⃣5️⃣0️⃣
——————————————————————-
JQA Academy – Острилка за проактивни!